Kannatatko vaaliteesejämme eli tiedolla johtamista, koulutuksen turvaamista, teknologian ihmisläheistä hyödyntämistä ja pitkäjänteistä politiikkaa? Lähde itse ehdokkaaksi!

Teet sen näin:

  1. Ilmoittaudu Vihreiden ehdokkaaksi omassa kunnassasi tästä https://www.vihreat.fi/ehdokasehdotus 
  2. Liity samalla Tieteen ja teknologian vihreisiin täällä: http://viite.org/liity-jaseneksi/

Viitteen ehdokkaana pääset näille sivuille mukaan. Toimithan nopeasti, sillä ehdokasasettelu loppuu 28.2. ja sitä ennen kuntasi Vihreiden pitää hyväksyä sinut ehdokkaaksi.

Tehdäkseen historiallisen vaalivoiton Vihreät tarvitsevat ennätysmäärän ehdokkaita. Juuri sinä voit auttaa tässä. Useimpia mietityttää olisiko itse ehdokkaana tarpeeksi hyvä, riittääkö aika ja saisiko tehtyä kunnollisen kampanjan. Rohkaisen näistä epäilyistä huolimatta lähtemään ehdolle.

Ensinnäkin omaa osaamista epäillessä kannattaa muistaa, että kukaan ei ole täydellinen. Riittää että yrittää parhaansa ja että omalla panoksellaan hieman nostaa päätöksenteon tasoa.

Toisekseen, aikaa meillä kaikilla on rajallisesti. Valtuutettuna voi kuitenkin toimia muun elämän ohessa, ei tarvitse ryhtyä ammattipoliitikoksi. Lisäksi kuntapolitiikkaan kulutettu aika on arvokasta, koska paremmat päätökset luovat parempaa maailmaa.

Kolmanneksi, ehdokkaaksi kannattaa lähteä, vaikka ei pystyisi kampanjoimaan täysillä. Äänestämällä annat yhden äänen, mutta ehdolle lähtö lähes varmasti moninkertaistaa tuomasi äänimäärän Vihreille. Sinä saatat olla juuri se ehdokas, joka auttaa vielä yhden Vihreän valtuutetun kuntaasi.

Teemu Meronen
Viitteen puheenjohtaja

P.S. Myös Pekka Haavisto kannustaa lähtemään ehdolle:

Lähde ehdolle kuntavaaleihin!

Kunnissa päätetään isoista ja pienistä tärkeistä asioista.Kansanedustaja Pekka Haavisto kertoo, kuinka pienestä muutos voi lähteä liikkeelle. Yksikin kuntavaltuutettu voi muuttaa koko valtuuston toiminnan.Kuntavaalit käydään 9. huhtikuuta 2017. Päättäjiksi tarvitaan vihreämmän arjen asiantuntijoita: päivähoidon puolustajia, kirjastojen ystäviä, pyöräteiden kuluttajia, lähiruuan tuottajia ja lähimetsien kulkijoita. Yrittäjiä, uudistajia, opettajia ja opiskelijoita. Sinua ja minua.Ilmianna itsesi tai tuntemasi sopiva ehdokas: https://www.vihreat.fi/ehdokasehdotus

Publié par Vihreät – De Gröna sur samedi 21 janvier 2017