Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, Vihreiden europarlamentaarikko ja Itä-Helsingin asukas. Olen ehdolla toiselle kaudelle, sillä suomalaisia edustavana päättäjänä minulle on tärkeää säilyttää yhteys helsinkiläisten arkeen. Keskeiset vaaliteemani ovat yhdenvertaisuuden, mielenterveyden ja luonnonläheisen Helsingin edistäminen.

Ensimmäisellä kaudellani valtuustossa olen tehnyt esimerkiksi aloitteen avoimista, maksuttomista mielenterveysklinikoista, joita on aloitteen johdosta perustettu Helsinkiin jo kaksi. Mieppi-klinikat kannattaa laajentaa kattamaan koko kaupunki. Olen ajanut myös luontoalueiden saavutettavuutta julkisella liikenteellä, mielenterveyden ensiaputaitokurssia kouluihin ja erilaisia ihmisoikeusteemoja.

Unelmieni Helsingissä elämä, luonto ja hyvinvointi kukoistavat. Siellä on raikas ilma, sujuva joukkoliikenne ja edullisia asuntoja. Nyt on aika vahvistaa eikä heikentää kouluja, sosiaalipalveluita, neuvoloita sekä terveyskeskuksia. Rakennetaan yhdessä Helsinki, jossa on turvaverkkoja ihmisille ja tilaa luonnolle!

Liity tukitiimiini!