Olen ”poliittinen vesimeloni”, eli paksun vihreän kuoren alla on punainen sydän. Minulle tärkeitä arvoja yhteiskunnassa ovat oikeudenmukaisuus, tasa-arvo sekä sosialinen vastuu ja heikommassa asemassa olevista huolen pitäminen. Olen erittäin eläinrakas, ja olen vihreä myös siitä syystä että myös luonto ja eläimet kuuluvat niihin jotka eivät itseään osaa puolustaa, ja tarvitsevat siis myös meitä ihmisiä puolelleen.

Luonteessani on vähän ikuisen opiskelijan sekä optimistin vikaa. Tiedeyhteisöä arvostan suuresti, ja lueskelenkin vapaa-ajallani mielelläni tieteellisiä artikkeleita. Myös historia ja yhteiskuntafilosofia kiinnostavat.

Elantoni hankin ”repaleduunarina” monesta eri osoitteesta — Pietarsaaren suomenkielisellä työväenopistolla opetan laulua ja kuoroja, mikä on varsinaista musiikkipedagogin koulutustani vastaavaa työtä. Sen lisäksi toimin yläkoululla aina tarvittaessa kaikkien opettajien sijaisena sekä viikonloppuisin baarimestarina. Musiikkipedagogin (amk) papereiden lisäksi minulla on pätevyys opettaa Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikkaa (cvt) sekä baarimestarin erikoisammattitutkinto.

Olen toiminut kaupungin eri luottamustoimissa sekä Pietarsaaren vihreiden varapuheenjohtajana vuodesta 2012-lähtien. Tällä hetkellä minulla on luottamustoimi Pietarsaaren sivistyslautakunnan suomenkielisen jaoston varsinaisena jäsenenä.