Olen 41-vuotias diplomi-insinööri ja IT-konsultti. Asun Helsingin Lauttasaaressa. Olen työskennellyt koko työurani yksityisellä sektorilla sekä metsäteollisuudessa että konsultointiyrityksissä. Työni liittyy vahvasti digitalisaatioon, jonka näen ensisijaisesti mahdollisuutena. Digitalisaatio mullistaa yhteiskunnan rakenteita, mutta siihen liittyvät ongelmat ovat ratkaistavissa. Olen myös Viitteen eli Tieteen ja Teknologian Vihreiden hallituksen jäsen.

Liityin vihreisiin vuoden 2016 alussa. Olin harkinnut poliittista vaikuttamista jo jonkin aikaa. Kasvava henkilökohtainen huoli ilmastonmuutoksesta ja sen torjumisen vaatimista kiireellisistä rakenteellisista muutoksista olivat minulle se liikkeelle sysäävä voima, joka sai minut liittymään vihreisiin. Vihreät onli ympäristöpuolueena itsestäänselvä valinta. Olen myös aina ollut poliittisesti vahvasti liberaali, joten valinta oli helppo. Koen, että Vihreät on Suomessa ainoa puolue, jossa ei tarvitse käydä puolueen sisällä keskustelua sellaisista itsestäänselvyyksistä, kuten onko ilmastonmuutos totta tai pitäisikö esimerkiksi seksuaalivähemmistöillä olla samat oikeudet kuin muillakin.

Olen liberaali niin arvoiltani kuin myös talouskysymyksissä. Insinöörinä haluan etsiä keinoja, joilla Helsingistä rakennetaan ympäristöystävällinen, hiilivapaa, taloudeltaan vahva ja kansainvälisesti arvostettu metropoli. Helsingin tulisi olla koko Suomen talouskasvun moottori ja samalla kaikille mukava ja toimiva kaupunki asua ja elää. Uskon vahvasti oikeudenmukaisuuteen sekä jokaisen aikuisen ihmisen vastuuseen itsestään, ympäristöstä ja muista ihmisistä. Välittäminen ja vastuun kantaminen ovat hyvän yhteiskunnan perusta.