Ilmastokriisi ja eriarvoistuminen ylittävät valtioiden rajat. Ratkaisut on löydettävä yhdessä. Siksi Alviina on ehdolla Euroopan parlamenttiin Vihreistä numerolla 230. On aika rakentaa tulevaisuuden Eurooppa, jossa ihmiset ja luonto voivat hyvin. Sinun äänesi ratkaisee.

Alviina on ensimmäisen kauden Helsingin kaupunginvaltuutettu, kaupungin tasa-arvotoimikunnan puheenjohtaja ja 26-vuotias maailmanpolitiikan tutkimuksen maisteriopiskelija. Alviina hakee Euroopan parlamenttiin erityisesti torjumaan ilmastokriisiä, puolustamaan ihmisoikeuksia, hyvinvointia ja rauhantyötä. Lue juttu aiheesta Vihreästä Langasta, tule mukaan tukitiimiin tai lahjoita – kiitämme tuestasi!

Alviina vaikuttaa konkreettisten tekojen kautta. Kuluneella valtuustokaudella Alviina on tehnyt kaupunginvaltuutettuna lukuisia menestyneitä aloitteita esimerkiksi mielenterveyspalveluiden kehittämiseksi, rasismin ja syrjinnän kitkemiseksi ja luontoalueiden saavutettavuuden parantamiseksi.

Valtiotieteilijänä Alviina perehtyy asioihin laajasti, ja hänen urataustansa on esimerkiksi Pekka Haaviston avustajana, konfliktinratkaisujärjestö Crisis Management Initiativessa, EU-tason rauhanhankkeissa ja kansainvälisessä opiskelijaliikkeessä. Työuralla ja opinnoissaan Alviina on keskittynyt etenkin konfliktintutkimukseen, hyvinvointiin ja mielenterveyteen ja ihmisten väliseen dialogiin. Lisäksi Alviina on mielenterveyspalveluiden #terapiatakuu kansalaisaloitteen vireillepanija. Alviina haluaa muuttaa maailmaa yhdessä kanssasi – mutta sitoutuu tekemään sitä silloinkin, kun sulla on muutakin.

Europarlamenttivaaleissa Suomi on yksi vaalipiiri, eli Alviinaa voi äänestää ympäri maan, ja liittyä tukitiimiin missä vain. Alviinaan ja tukitiimiin saa aina olla yhteydessä somekanavilla tai perinteisesti: alviina.alametsa@gmail.com, +358407294597. Vaikutetaan, ja käytetään ääntämme!