Olen ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon, koska haluan kaupunkipolitiikan kautta päästä ratkomaan sukupolvemme isoimpia haasteita: globaalia ilmastokriisiä ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymistä. Olen taustaltani ympäristötieteiden opiskelija, joten näiden globaalien ympäristöongelmien juurisyyt ja paikallisesti toteutettavat ratkaisut on hyvin tiedossa. Nyt on vain otettava ne käyttöön. Minun Helsinkini on vihreä edelläkävijä luonnon monimuotoisuuden suojelussa ja ilmastokriisin torjunnassa. Tehdään liikenteestä ja energiantuotannosta päästötöntä ja suunnitellaan uutta kaupunkia ilmastokestävästi ja lähiluontoa vaalien. Helsingin tulee olla kaupunki, jonne eritaustaiset ihmiset ovat tervetulleita ja jossa luonto on aina lähellä.

Opiskelen Ympäristömuutoksen ja globaalin kestävyyden maisteriohjelmassa Helsingin yliopistossa ja teen sen ohella kuntapolitiikkaa. Lisäksi edistän nuorten asioita valtion nuorisoneuvoston varapuheenjohtajana. Kuluneella valtuustokaudella olen ollut varavaltuutettuna Helsingin kaupunginvaltuustosssa, istunut Helsingin kaupunkiympäristölautakunnassa sekä Helsingin seudun ympäristöpalveluiden (HSY) ja Helsingin seudun liikenteen (HSL) hallituksissa.

Huoli globaaleista ympäristökriiseistä, kuten ilmastonmuutoksesta ja luonnon monimuotoisuuden köyhtymisestä ajoivat mukaan politiikkaan. Olen kotoisin kaksikielisestä kodista Maunulasta ja asun tällä hetkellä kämppiksen kanssa Kalliossa. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu kaikenlainen luonnossa liikkuminen lintujen tiirailusta pyörä- ja melontaretkiin.