Olen 26-vuotias itähelsinkiläinen sosiologian maisteri ja työskentelen projektitutkijana ajatuspaja Visiolle. Toimin myös Helsingin Vihreiden varapuheenjohtajana.

Kuntavaalikampanjassani keskityn siihen, että rakennamme Helsinkiin enemmän kohtuuhintaisia asuntoja ja panostamme asuntojen hintojen kasvun pysäyttämiseen. Rakentaminen ei voi kuitenkaan tuhota jäljellä olevia metsiämme, vaan nykyisen kaupunkirakenteen sisälle. Meidän täytyy suojella pysyvästi arvokkaat viheralueemme.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut tarvitsevat paljon enemmän rahoitusta, mutta myös uudistuksia. Kaikille pitää taata pääsy kattaviin julkisiin terveyspalveluihin.

Kestävä liikenne täytyy laittaa etusijalle: 24h metrot ja junat, paremmat pyörätiet ja ratikat lähiöihin. Autoillekin jää enemmän tilaa, kun useampi siirtyy julkisiin.

Helsinki voi olla suunnannäyttäjä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Meidän täytyy ottaa ydinvoima osaksi energiapalettiamme ja investoida uusiutuviin, jotta voimme vastata kasvavaan sähkön tarpeeseen ilman massiivisia saasteita.

Kuulostaako hyvältä? Voit auttaa minua edistämään näitä tavoitteita jakamalla some-kirjoituksiani, lahjoittamalla kampanjaan tai liittymällä tukitiimiin. Laita vaikka viestiä somessa, jos kiinnostuit. 🙂