Olen ehdolla kaupunginvaltuustoon, koska haluan olla mukana tekemässä Helsinkiä, jossa hyödynnetään teknologiaa ja älykkäitä ratkaisuja asukkaiden ja ilmaston hyväksi, panostetaan tutkimukseen ja koulutukseen sekä vaalitaan lähiluontoa ja upeaa keskuspuistoamme.

Työssäni ammattikorkeakoulussa vedän tunnetekoälyä hyödyntävää labraa ja vastaan tulevaisuuden oppimis- ja tutkimusympäristöistä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, eMBA ja ammatillinen opettaja ja teen työn ohessa väitöskirjaa.. Aion puolustaa koulutuksen ja tutkimuksen asemaa kilpailukykyisen ja hyvinvoivan yhteiskunnan peruspilarina sekä edistää kaikkien helsinkiläisten digitaitoja. Olen Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus TIEKE ry:n hallituksen jäsen.

Haluan vaalia Helsingin lähiluontoa, tarkastella kriittisesti vallalla olevaa massiivista rakentamista sekä ottaa asukkaat nykyistä paremmin mukaan asuinalueensa suunnitteluun. Vapaa-aikanani pyrin Saimaa ilman kaivoksia ry:n hallituksen jäsenenä edistämään uutta, tiukempaa kaivoslakia, jotta puhtaat ja ainutlaatuiset vesistömme ja luontomme säilyisivät turmeltumattomina myös jälkipolville.