Olen lappeenrantalainen perheenisä. Pendelöin töissä Helsingissä ja teen töitä kyberturvallisuuden ja erityisesti kryptologian parissa. Koulutukseltani olen teologian maisteri (eksegetiikka), filosofian maisteri (tietojenkäsittelytiede) ja syrjähyppynä AMK-maailman puolelta vielä Master of Engineering (Cybersecurity). Harrastuksiini kuuluvat pelaaminen, lukeminen ja kielten opiskelu.

Painopisteitäni kuntavaaleissa ovat koulutus, vihreä liikenne ja lähiluonto. Ilmastonmuutoksen kaltaisia megauhkia voidaan torjua mm. niin, että lisätään ymmärrystä asioiden syistä ja seurauksista sekä etsitään konkreettisemmin keinoja päästöjen vähentämiseen, mihin koulutus ylipäätään luo pohjaa. Kunnissa onkin tärkeä pitää huolta siitä, että koulut ovat riittävästi resursoituja ja erilaista, kaikille sopivaa koulutustarjontaa on olemassa. Olisi myös tärkeää pitää huolta siitä, että kouluissa voisi opiskella muitakin (ensimmäisiä) kieliä kuin englantia.

Pyörät kuuluvat teille ja hyvä julkinen raideliikenne mahdollistaa myös aluekeskusten pärjäämisen, kun erikoistuneissa asiantuntija-ammateissa voi asua myös muualla kuin Helsingissä.

Lähiluonto on tärkeä virkistystekijä ja sen nostaminen sille kuuluvaan arvoonsa voi toivottavasti auttaa ymmärtämään myös laajemassa mittakaavassa globaalin ekosysteemin merkityksen. Luontokadon torjuminen alkaa kotikunnasta!

Olen someton ehdokas.