Olen vihreä, koska kestävä kehitys kaikkine ulottuvuuksineen on minulle tärkeä asia. Meidän pitää pystyä rakentamaan ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurillisesti kestävä yhteiskunta.
Taustaltani olen data scientist, eli matemaattisesti orientoitunut analyytikko. Teen yrittäjänä ja vapaana enkelisijoittajana konsultointia ja johdan puhetta kahden startupin hallituksissa. Teen päätöksiä arvoilla ja järjellä, eli tosiasiat huomioivaa reaalipolitiikkaa. Vaikka edellisestä saa kuvan, että olen jossain määrin talousihminen, minulle talous on ennen kaikkea (erittäin kätevä) väline hyvien asioiden edistämiseen, mutta samalla myös luonnonvoima jota tulee ohjata ja hallita sitä ymmärtäen. Ihminen on aina ensisijainen, ja ihmisiä varten näitä yhteisiä asioita tehdään.
Kuntavaaleissa keskeiset teemani ovat lasten ja nuorten osallisuus, lähiluonnon säilyttäminen ja työllisyys. Äänestän luonnollisesti myös kaiken ilmastonmuutosta ja luontokatoa torjuvan puolesta. Espoossa tämä tarkoittaa ryhmäkokojen pienentämistä, riittävää kasvatuksen ja iltapäivätoiminnan resursointia, viheralueiden säilyttämistä ja työllisyyden kuntakokeilun ottamista vakavasti.
Vapaa-ajallani vietän aikaa lasten kanssa ja harrastan suunnistusta sekä triathlonia.