Pääkaupunkiseutu on Suomen talouden veturi. Espoolla ja kunnallisella päätöksenteolla on hyvän tulevaisuuden rakentamisessa tärkeä rooli.

Tiivis ja monimuotoinen kaupunkirakenne, toimiva joukkoliikenne ja laadukas koulutus ovat vilkkaan ja menestyvät kaupungin perusta niin meillä kuin maailmalla. Niillä eväillä myös Espoosta rakennetaan kaupunki, joka luo parhaat edellytykset kaikkien asukkaidensa onnellisuudelle ja yritystensä menestymiselle.

Tätä tulevaisuutta haluan rakentaa. Siksi olen ehdolla kuntavaaleissa 2017. Vaaliteemani ovat koulutus sekä fiksumpi kaupunkirakenne ja liikenne:

KOULUTUS ON ARVOVALINTA

Koulu on rakennus, jossa on neljä seinää ja sisällä huominen.

Varataan oppilaille, opiskelijoille ja opettajille aikaa oppia uutta. Pidetään ryhmäkoot riittävän pieninä, jotta oppimisen ilolle on tilaa. Laitetaan homekoulut kuntoon ja rakennetaan riittävästi kouluja ja päiväkoteja, jotta Espoo voi kasvaa kestävästi.

LISÄÄ KAUPUNKIA ESPOOSEEN

Pääkaupunkiseutu on Suomen talouden veturi. Espoo voi olla sen houkuttelevin osa.

Menestyvät kaupungit rakennetaan ihmisten ehdoilla. Tuodaan kadut ja kaupunkitila ihmisten ulottuville. Rakennetaan lisää koteja tuleville espoolaisille. Niille, jotka eivät ole vielä syntyneet, ja niille, jotka vielä tänne muuttavat.

FIKSUMPAA LIIKENNETTÄ

Mukava metropoli liikkuu fiksusti ja on saavutettava myös ilman autoa.

Espoo tarvitsee toimivan joukkoliikenteen ja kulkuväylät, jotka te- kevät kävelystä ja pyöräilystä hyvän vaihtoehdon yhä useammalle. Sujuva joukkoliikenne ja kaupunkipyörät ovat menestyvän kaupungin tunnusmerkkejä ja niistä hyötyvät kaikki espoolaiset.