Olen tutkijatohtori, yrittäjä ja viljelen Teiskossa perunaa. Sormeni ovat syvällä mullassa ja ajatukseni perustuvat tutkittuun tietoon. Toimin Tieteen ja teknologian vihreiden ensimmäisenä varapuheenjohtajana, CoHumans oy:n tutkimusjohtajana sekä tutkijana useissa eri hankkeissa.

Teen tutkimusta viisaudesta ja myötätunnosta ja haluan tuoda niitä myös Tampereen päätöksentekoon. Hyvät päätökset ovat pitkäjänteisiä ja perustuvat tutkittuun tietoon. Kestävyysajattelun on oltava mukana kaikissa päätöksissä. Jos emme ajattele ympäristöä, ilmastoa ja lajikatoa nyt, nakerramme perustan tulevien sukupolvien hyvinvoinnilta.

Tampereen on kehityttävä viisaasti, koko kunnan alueelta. Teiskoa ja pientaloalueita ei voi unohtaa. Pitkän aikavälin hyvinvointia on luotava kaikkialle, kunkin alueen omassa mittakaavassa ja asukkaita kuunnellen. Vain siten saavutetaan kestävä ja elinvoimainen Tampere!

Olen muuttanut Tampereelle Kotkasta ja työskennellyt pitkään yliopistoissa eri puolilla Suomea ja ulkomailla. Tuon Tampereen kuntapolitiikkaan kokemuksia ja näkemyksiä myös muualta. Olen Tieteen ja teknologian vihreiden (Viite ry) jäsen ja toiminut Viitteen edustajana Vihreiden puoluekokouksessa. Teen päätöksiä, jotka perustuvat aitoon keskusteluun ja tutkittuun tietoon.