Olen 35-vuotias perheenäiti. Työskentelen kansainvälisessä IT-alan yrityksessä. Ennen sitä olin kolme vuotta töissä yliopistolla. Ensin koordinoin korkeakouluopiskelijoiden syrjäytymistä ehkäisevää Campus Conexus -hanketta, sieltä siirryin yliopistohallintoon tekemään tutkimuksen arviointiin ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Työurani on alkanut opiskelijajärjestössä koulutuspolitiikan parissa. Olin myös pitkään jäsenenä yliopiston hallituksessa ja opetusneuvostossa. Olen opiskellut vuorovaikutteista teknologiaa sekä erillisen korkeakouluhallinnon ja -johtamisen opintokokonaisuuden.

Politiikassa hoidan tällä hetkellä Tampereen veden johtokunnan puheenjohtajan tehtävää ja olen jäsenenä Tampereen vuokra-asuntojen hallituksessa. Olen myös ollut Tampereen vihreiden hallituksen jäsen, perustanut kaupunginosayhdistyksen ja ollut mm. Oras Tynkkysen taustajoukoissa eri vaaleissa. Kansalaisaktiivina olen ollut mukana mm. kulttuuriyhdistyksissä ja -tapahtumaorganisaattorina sekä viime vuosien humanitäärisen kriisin ratkomisessa.

Tavoitteitani ovat palveluiden helppokäyttöisyys, koulutus ja osaaminen, perheiden ja tukeminen ja ihmisoikeudet. Olen enemmän laaja-alainen yleispoliitikko kuin jonkin kapean osa-alueen asiantuntija. Vaikuttajana olen rauhallisen rationaalinen argumentoija ja sovittelija, joka puolustaa heikompien asemaa sinnikkäästi ja määrätietoisesti.