Olen Helsingin Vihreiden kaupunginvaltuutettu, kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan sekä liikuntajaoston jäsen. Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri ja opinto-ohjaaja. Työskentelen opinto-ohjaajana Helsingin norssissa ja olen virkavapaalla Vuosaaren lukion liikunnan ja terveystiedon opettajan virastani. Perheeseeni kuuluvat 10-vuotias poika ja Norfolkinterrierin pentu Hertta. Asumme Puu-Myllypurossa vesitornin kupeessa.

Helsinkiläisten hyvinvoinnin edistäminen on ensisijainen tavoitteeni päätöksenteossa, erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointi on sydämelläni. Tulevalla valtuustokaudella haluan pitää huolta siitä, ettei koulujen ja päiväkotien resursseja leikata, edistää mielenterveyspalvelujen saatavuutta ja vahvistaa kouluterveys- ja oppilashuollon palveluja.

Helsingissä yksikään nuori ei saa pudota koulupolulta ja syrjäytyä. Haluan tukea jokaisen lapsen ja nuoren mahdollisuutta harrastaa edistämällä koulupäivän jälkeisen harrastustoiminnan tarjontaa. Liikunta- ja kulttuuripalvelut sekä nuorisotyö tarvitsevat enemmän kaupungin tukea – varsinkin näin korona-ajan aikana/jälkeen, jolloin monen lapsen ja nuoren harrastaminen on loppunut.

Minulle on tärkeää, että Helsinki tukee yhdenvanhemman perheitä paremmin kuin tällä hetkellä. Aloitteestani Helsingissä on vakinaistettu pienten koululaisten aamupäivätoiminta ja olen tehnyt aloitteen ilta- ja yöhoidon tarjoamisesta vuorotyöläisten lapsille. Tämä olisi tärkeä kädenojennut kaupungilta myös yksinhuoltajille.

Kaupunginvaltuutettuna haluan myös suojella lähiluontoa ja viheralueita. Kasvavassa kaupungissa on tärkeää säilyttää luonnon läheisyys ja mahdollisuudet monipuoliseen liikkumiseen ja virkistäytymiseen luonnossa.