Olen 42-vuotias tutkija Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnassa. Aiemmalta koulutukseltani olen biotekniikan maisteri ja insinööri ja olen työskennellyt vuosia opettajana ympäri maakuntaa.Viimeisen neljä vuotta olen ollut myös Seinäjoen kaupunginvaltuutettu. Perheen kasvaminen toi minut paluumuuttajana Seinäjoelle 2008, jota ennen ehdin työskennellä Helsingissä noin 10 vuotta.

Kuulun Tieteen ja Teknologian Vihreisiin (Viite), koska haluan ajaa vihreitä arvoja tiedolla perusteltuna. Haluan pitää yllä rakentavaa ja laadukasta keskustelua ja katkaista perusteettomalta “öyhötykseltä” siipiä riippumatta siitä mistä se on peräisin. Uskon, että jokaisen ihmisen kanssa on mahdollista saada aikaan järkevää ajatustenvaihtoa riippumatta puolueesta. Kammoan sosiaalisen median kuplia, joissa halutaan esittää vain tietynlainen totuus tai ratsastetaan stereotypioilla.

Olen tehnyt pätkätöitä ympäri maakuntaa ja olen pienten lasten isä, minulla on jonkin verran näkemystä nuorten aikuisten aktivoinnista, työttömyydestä ja ruuhkavuosista selviämisessä. Kunta voi olla mukana auttamassa nuoria aikuisia mm. päivähoidon ja koulujen asioista päätettäessä ja näihin haluan olla mukana vaikuttamassa.

Meidän tulisi pyrkiä hiilidioksidivapaaseen energiantuotantoon ja siihen päästään nopeimmin ydinvoimaan ja tuulivoimaan satsaamalla. Kantani ei ole kovin yleinen Vihreillä, mutta Viitteen sisällä on sielunkumppaneita enemmänkin.