Olen teknologia-alan ammattilainen Vantaan Myyrmäestä. Työskentelen Vaisalassa mittalaitteiden tuotekehitystehtävissä. Tutustu tarkempaan ansioluettelooni LinkedInissä. Olen tottunut toimimaan harkiten, pitkäjänteisesti, ja saavuttamaan asioita yhteistyössä muiden kanssa.

Olen lähtenyt 2019 yhteiskunnallisen vaikuttamisen polulle. Olen kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja erityisesti globaalien ympäristöongelmien ratkaisemisesta. Toimin Tekniikan akateemisten hallituksen jäsenenä ja Vantaan tieteen ja teknologian vihreiden puheenjohtajana. Uskon että hyvä politiikka on mahdollista vain tiedon ja yhteistyön avulla.

Olen 46-vuotias perheenisä. Olen ollut aktiivinen paikallisissa urheiluseuroissa ja pidän niiden tekemää työtä yhteiskunnallisesti arvokkaana. Pyöräily on lempiharrastuksiani – se on huvia ja hyötyä, mutta myös kestävän maailman liikennemuoto.

Teemani kuntavaaleissa 2021:

  1. Ilmastotyöstä hyvinvointia. Ilmastotyö on paitsi välttämätöntä, fiksusti tehtynä se parantaa kuntataloutta ja auttaa kaupunkia. Jatketaan uusien energiamuotojen käyttöönottoa, tehdään energiaremontteja, ja säästetään rahaa. Edistetään joukkoliikennettä. Toteutetaan uusia laadukkaita pyöräväyliä.
  2. Lisää kaupunkia, lisää luontoa. Rakennetaan joukkoliikenteen ympärille. Monipuolistetaan elinkeinoja, edistetään korkean teknologian tuotantoa. Kasvava väestö tarvitsee myös enemmän vihreää. Lisätään suojelualueita ja ekologisia käytäviä. Nostetaan biodiversiteettiä pienillä asioilla: niityt, lahopuu, päiväkotien viherpihat. Yhdistetään kaupunkia, luontoa ja taidetta uusiksi turistikohteiksi esimerkiksi joen ja lentokentän ympäristöön.
  3. Koulutuksella elinvoimaa. Varhaiskasvatus ja peruskoulut luo pohjan. Huolehditaan nuorten laadukkaasta opinpolusta ammattiin ja jatko-opintoihin saakka. Metropolian Myyrmäen toimipiste on “vihreän teknologian ja bisneksen kampus”, täsmälleen mitä Vantaa tarvitsee, tuetaan sitä.

Ehdokkaan muita kirjoituksia sivustolla: