Olen ehdolla Vantaan kaupunginvaltuustoon, koska haluan Vantaan takaavan sujuvan, ympäristöystävällisen arjen jokaiselle, ja olen valmiina jatkamaan työtä sen eteen.

Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, yleiskaavatoimikunnan jäsen, kaupunginhallituksen varajäsen ja HSY:n hallituksen jäsen, sekä mm. Keski- ja Itä-Vantaan Vihreiden puheenjohtaja 2021. Asun Vantaan Tikkurilassa. Koulutukseltani olen arkkitehti (TKK 1998).

Työskentelen tutkimuspäällikkönä ja projektipäällikkönä asumisen ja rakentamisen tutkimus- ja kehittämishankkeissa TTS Työtehoseurassa. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, ikääntyneiden asumisen tulevaisuudesta rakennustyömaan työntekijöiden metataito-osaamiseen ja polttopuun vähäpäästöiseen käyttöön.

Tärkeimpiä teemojani kuntavaaleissa – vaikka vaikea on valita, sillä kuntapolitiikka on kokonaisuus – ovat ympäristö ja lähiluonto, asuminen ja joukkoliikenne, koulutus, kulttuuri sekä ikääntyneet, lapset ja nuoret. Politiikka on myös yhteistyölaji. Haluan selvittää asioita ja etsiä ratkaisuja myös yli puoluerajojen. Tutkitun tiedon on oltava kaiken päätöksenteon taustalla, ja koulutuksen arvoa ei saa koskaan väheksyä. Tärkein arvoni on ihmisten yhdenvertaisuus.

Lopuksi vielä se kaikkein tärkein:

Ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuuden häviäminen ovat aikamme suurimmat, koko ihmiskuntaa koskettavat kriisit. Ne tulevat aiheuttamaan jatkossa lisää poikkeusoloja ja talousvaikeuksia, jos annamme niiden eskaloitua. Koronan vaikutusten jäljiltä kuntatalouden tasapainottaminen vaatii huolellisuutta. Palvelujen ja yrityselämän säilyttäminen niin, että kaikki pärjäävät, on elinehto. Kun uuden arjen ratkaisut tehdään resurssiviisaasti ja innovatiivisella ilmastopolitiiikalla, se avaa uusia elinvoimaisia mahdollisuuksia myös kuntatasolla. Ilmasto- ja luonnonsuojelutoimia ei kuitenkaan ole varaa peruuttaa yhtäkään.