Olen 47-vuotias IT-alalla toimiva johdon konsultti. Työssäni muutosjohtamisen asiantuntijana etsin ratkaisuja organisaatioiden erilaisiin ongelmiin yhdessä muiden ihmisten kanssa. Tämä on taito, jota tarvitaan myös päätöksenteossa repivän vastakkainasettelun ja poteroista huutelun sijaan. Ratkaisuja löytyy, kun vain on rohkeutta ja taitoa etsiä uusia vaihtoehtoja ja katsoa totutun ulkopuolellekin. Tämän minä osaan.

Olen asunut ja työskennellyt useissa maissa, mutta aina palannut Tampereelle – tottakai.

Olen ehdolla Tampereen kaupunginvaltuustoon, koska kuntatasolla päätetään suuri osa arkeemme vaikuttavista asioista.Laadukkaat, ihmisläheiset palvelut, monipuolinen kaupunkikulttuuri, uudistuva elinkeinopolitiikka ja hyvät kulkuyhteydet jokaisella liikennevälineellä. Tämä kaikki edellyttää päätöksentekijöitä, joilla on kykyä, rohkeutta ja taitoa etsiä ratkaisuja ja katsoa tulevaisuuteen.

Perheeseeni kuuluu puoliso ja lemmikkieläimiä. Harrastan kulttuuria, kotikulinarismia ja kirjallisuutta. Sydäntäni lähellä on myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu, erityisesti pelastuskoiratoiminta, jossa perheeni on mukana.

Teemojani ovat:

  • Vihreä kaupunkikehitys pitää huolta Tampereen tulevaisuudesta:
    Tampere on haluttu paikka asua, joten kehitetään sitä huolella ja rakkaudella tulevillekin sukupolville. Ilmastoystävälliset ratkaisut, kuten ratikka, ovat myös ihmisystävällistä kaupunkikehitystä, ja näitä rohkeita tulevaisuuden ratkaisuja täytyy uskaltaa tehdä lisääkin. Tampereen tapaisella isolla ja vireällä kaupungilla on mahdollisuus tehdä isoja ilmastotekoja esimerkiksi energiantuotannon tapoja muuttamalla ja uusia ratkaisuja etsimällä. Näistä syntyy myös tulevaisuuden työpaikkoja
  • Palvelujen pitää olla ihmislähtöisiä: Digitalisaatio tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittää yhä parempia palveluja tamperelaisille vanhuspalveluista opetukseen ja terveyspalveluihin, mutta digitalisaatio itsessään on hyvä väline, ei koskaan itseisarvo. Digipalvelut ja -hankkeet pitää kuitenkin suunnitella ja toteuttaa huolella sekä johtaa ammattimaisesti jotta ne aidosti palvelevat kaupunkilaisten arkea ja toteutetaan hyvin. On tärkeää, että kaikki palvelut, olivatpa ne digitaalisia tai muulla tavoin toteutettuja, palvelevat ihmisten aitoja ja yksilöllisiä elämäntilanteita.
  • Tampere, hyvä kaupunki tehdä työtä ja asua: Elämisen ja töiden teon pitää olla sujuvaa. Tähän liittyvät niin kaikki palvelut kouluista kirjastoihin kuin sujuvat julkiset yhteydetkin, myös työmatkaliikenne pääkaupunkiseudulle, sekä työpaikkojen synnyn mahdollistaminen. Näihin panostamalla ihmisten on yhä helpompi valita Tampereelle muutto tai jääminen esimerkiksi opiskeluista työelämään siirryttäessä tai työpaikkaa vaihtaessa.
  • Tampere, kiva ja elävä kulttuurikaupunki: Kaupungin vetovoima ja viihtyisyys koostuu asioista, joihin voidaan vaikuttaa aktiivisella kuntapolitiikalla. Kaupunkikuva rakennuksineen, viher- ja virkistysalueet, kesäkahvilat ja viihtyisät ravintolat luovat hyvää tunnelmaa ja laadukkaat tapahtumat sekä käyntikohteet kaupoista museoihin ja luontonähtävyyksiin pitävät Tampereen elävänä ja kiinnostavana.