Olen monessa mukana ja paljon aikaansaava kolmen lapsen perheen isä, joka ei pelkää haasteita. Ympäristö, luonto ja erityisesti Itämeri ovat minulle tärkeitä. Kannan huolta tulevaisuudesta ja siitä millaisen pallon jätämme tuleville sukupolville. Uskon, että aktiivisella politiikalla voimme vaikuttaa meidän kaikkien hyvinvointiin myös jatkossa.

Valmistuin Turun yliopistosta valtiotieteen maisteriksi vuosituhannen vaihteessa, pääaineenani tilastotiede. Biostatistikkona olen työskennellyt nyt jo yli 20 vuotta, työ on ollut kansainvälistä ja vienyt minut ja perheeni maailmalle. Muutama vuosi sitten ryhdyin yrittäjäksi ja asetuin aloilleni tänne Raisioon. Kansainvälinen ja monipuolinen kokemukseni sekä yrittäjätaustani auttavat ymmärtämään asioita laajasti ja osaan nähdä asiat erilaisten ihmisten näkökulmasta.

Teatteri on intohimoni sekä katsomossa, että lavalla ja lavan takana. Rentoudun purjehtien saaristomerellä aina kun sää sallii ja kun meri ei ole jäässä. Uskon, että paremman huomisen rakentaminen aloitetaan läheltä.