Tämä 55-vuostias partapää istuu Kotkan valtuustossa vihreiden ryhmyrinä ja on kaikenlaisessa muussakin politiikassa mukana. Humanistitutkijataustasta olen lähtenyt ja telminyt toimittajana, kirjallisuuden läänintaiteilijana, tapahtumajärjestäjänä ja muissakin kummallisissa pyörteissä taiteen ja kulttuurin alueilla, kuten koirana kirjoittamassani Koirien Karjala -esityksessä 2020. Väsään tietokirjoja sotakuvauksista ja elämäkerroista eläinten kuten kissojen ja koirien maailmanhistorioihin. Keväällä 2021 tulee ulos melkoinen ”vaalikirja” nimeltään Naisten maailmanhistoria (Docendo).
Tiede ja tutkimus ovat minulle paljon tärkeämpiä kuin tunteiden herättäminen poliittisista syistä. Vakaumukseni on, että Internetti tyhmentää ihmisiä ja laittaa aivomme jatkuvaan oikosulkutilaan, jossa analyyttinen ajattelu ei enää onnistu. Tehtävänämme on opettaa ihmiset jälleen ajattelemaan eikä sokeasti uskomaan pötypuheeseen ja -tunteisiin.

Lähdin politiikkaan puolustamaan ajattelua, luontoa, joukkoliikennettä, lähikulttuuria, kissoja ja muita eläimiä sekä sen sellaista hauskaa ja kaunista. Luonto on minulle syötävän hyvä paikka. Horta ja sienet kunniaan!