Haluan rakentaa eteenpäinkatsovaa Turkua, jossa jokaisella on mahdollisuus kestävään ja hyvään arkeen. Tämä tehdään rakentamalla ja liikkumalla kestävästi, panostamalla koulutukseen, työlllisyyteen ja ennaltaehkäiseviin palveluihin, tekemällä päätökset yhdessä sekä huolehtimalla tasa-arvon toteutumisesta.

Tahdon tehdä Turusta Suomen pyöräpääkaupungin, saada raitiotien toteutumaan, huolehtia laadukkaasta koulutuksesta pienissä opetusryhmissä ja päästä äänestämään kunnallisessa kansanäänestyksessä muiden turkulaisten kanssa. Tahdon, että rasismille sanotaan yksiselitteinen ei ja johtajiksi valitaan yhtä paljon naisia kuin miehiäkin.

Olen 27-vuotias turkulainen juristi, kaupunginvaltuutettu ja rakennuslautakunnan puheenjohtaja. Työskentelen toiminnanjohtajana oikeustieteellisen Itämeri-tutkimuksen osaamiskeskuksessa. Olen tehnyt töitä kestävän yhteiskunnan puolesta kymmenisen vuotta paikalliselta tasolta aina kansainvälisiin tehtäviin asti.

Maailman muuttamisen lisäksi minut tekevät onnelliseksi pienet hetket, kuten talvipyöräily Kupittaanpuistossa, sauna salitreenin jälkeen, kesäiset päivät ja leffaillat kotona mieheni kanssa. Harrastan rumpujen soittoa, laulua, potkunyrkkeilyä, kuntosaleilua ja ruotsalaisia dekkareita.

Olen mukana vaikuttamassa yhteisiin asioihin, koska haluan tehdä osani maailman pelastamiseksi. Tahdon rakentaa kestävää yhteiskuntaa, jossa suojellaan ympäristöä ja luontoa, huolehditaan lapsista, nuorista ja heikoimmista sekä ennaltaehkäistään ongelmia. Haluan yhteiskunnan, jossa kaikki osallistuvat demokraattiseen päätöksentekoon ja tasa-arvo on arkea.