Olen ympäristöasiantuntija ja kahden pienen lapsen äiti. Olen ajanut poliitikkojen sidosten julkisuutta, avointa valmistelua ja päätöksenteon perusteita, parempaa julkista liikennettä, homekoulujen korjausta, lastensuojelun resursseja, inhimillistä vanhustenhoitoa ja parempaa kuntoutusta, sekä vastustanut päivähoidon ja koulun säästöjä.

Poliittista kokemusta minulla on niin kaupunginhallituksesta kuin valtuustosta ja useista lautakunnista ja mm. energiayhtiöstä ja HSY:stä. Olen työskennellyt niin yliopistolla, yksityisellä sektorilla kuin itse yrittäjänäkin.

Vantaan taloutta painaa kallis ja laaduton rakentaminen (pukukoppi Vantaalla maksaa 2 miljoonaa, mutta Hyvinkäällä 300 000 euroa), säästöt jotka kinostavat toisille toimialoille ja tulevaisuuteen suurempia kustannuksia (kuten vaikkapa koulupudokkaita lisäävät leikkaukset) sekä päätöksenteon vaihtoehtojen ja taloudellisten perusteiden tutkimattomuus.

Olen hyvin aktiivinen ja teen paljon yhteistyötä yli puoluerajojen. Tässä esimerkiksi avoimuuteen liittyvät valtuustoaloitteeni: