Olen kuntavaaliehdokkaana Vaasassa, koska kuntavaaleissa on kyse paremman huomisen turvaamisesta. Erityisesti haluan puolustaa ilmastoa ja inhimillisyyttä. Olen valmis tekemään ahkerasti töitä sen eteen, että Vaasa on hyvä koti kaikille, elävä ja vahvuutensa tunnistava sekä niitä hyödyntävä kaupunki.

Työskentelen Vaasan vaalipiirin vihreiden toiminnanjohtajana ja toimin pienyrittäjänä. Perustin keväällä 2016 kierrätettyjä laukkuja ja kierrätyskoruja myyvän nettikaupan Kiertomon. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri / sosiologi. Olen opiskellut Suomessa kolmessa eri yliopistossa Vaasan, Jyväskylän ja Tampereen yliopistoissa. Työskentelin työurani alussa tutkimusavustajana Vaasan yliopistossa sosiologian laitoksella Suoritan tällä hetkellä työn ohella tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoa. Opiskelu on siis yksi intohimoistani, jonka pariin palaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Lähdin vihreisiin mukaan 19-vuotiaana. Sen jälkeen olen toiminut monissa eri rooleissa puolueessa. Luottamustoimijana, vapaaehtoisena ja nyt jo 10 vuotta työntekijänä. Seuraan jatkuvasti mitä tieteessä tapahtuu. Erityisesti ihmistieteissä, taloustieteissä ja energiasektorilla. Koen, että poliittisen päätöksenteon on perustuttava faktoihin, joita ei ole käytössä ilman vapaata tiedettä. Koen myös, että poliitikkojen täytyy kyetä popularisoimaan tiedettä, jotta ihmisten on helpompi ymmärtää, miksi politiikassa asiantuntijatiedon hyödyntäminen on äärimmäisen tärkeää ja kuinka tieteessä selvitetään merkittäviä jokaisen meidän arkeen vaikuttavia asioita. Haluan lisätä luottamusta tieteeseen ja pidän hirveän huolestuttavana kehitystä, jossa kenen tahansa mielipidettä ja tutkittua tietoa pidetään yhtä todistusvoimaisina. Olen ylpeä suomalaisen tieteen ja koulutuksen tasosta ja haluan niitä vaalia. Vaasa on loistava esimerkki menestyvästä kaupungista jonka menestyksen takana on vahva tutkimus- ja koulutusosaaminen.