Olen 43-vuotias biologi ja filosofian tohtori Turusta. Olen toiminut tutkijana Turun yliopiston biologian laitoksella ja määräaikaisissa työsuhteissa ELY-keskuksessa luonnonsuojelupuolella. Isäni on syntynyt Hollannissa, ja olen itsekin asunut ja opiskellut Hollannissa kaksi vuotta. Olen saanut monia hyviä ideoita kaupungin kehittämiseen vertailemalla Suomen ja Hollannin hyviä puolia.

Toimin tällä hetkellä Turussa varavaltuutettuna, kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan jäsenenä sekä Turun aikuiskoulutussäätiön hallituksen varajäsenenä. Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan jäsenenä pääsen vaikuttamaan kaavoitukseen, joka ohjaa pitkälti sitä minkälainen ympäristö Turusta muodostuu meille Turkulaisille. Pyrin huolehtimaan siitä, että ihmisillä on tarpeeksi virkistysmahdollisuuksia ja luontoa asuinympäristössään, työpaikka- ja asuinalueita kehitetään ihmiset huomioon ottaviksi kokonaisuuksiksi, ja että kaupunki kehittyy säästäen vanhoja kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kohteita.

Olen nyt toista kertaa ehdolla kuntavaaleissa, koska haluan kehittää Turusta elinvoimaisen luontoa kunnioittavan kaupungin, jossa panostetaan ihmisten hyvinvointiin vauvasta ikäihmiseen, koulutukseen ja elinkeinotoimintaan. Turusta pitää tulla Suomen paras pyöräilykaupunki, joukkoliikennettä tulee kehittää ja rakentaa puuttuva raitiotieverkosto.

Suhtaudun intohimoisesti luontoon sekä veteen. Valokuvaan paljon luontoa sekä kaupunkia ja käyn sukeltamassa Itämeressä ja muissa vesistöissä aina kun mahdollista. Liikun mielelläni kaupungissa pyörällä, sillä välimatkat ovat Turussa usein lyhyitä ja samalla saa hyödyllistä arkiliikuntaa.