Olen 33-vuotias poliitikko ja kuntavaikuttaja. Koulutustaustaltani olen filosofian ja yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineina historia ja valtio-oppi. Työskentelen parhaillaan työ- ja elinkeinotoimistossa asiantuntijan tehtävissä. Vapaa-aikanani nautin hyvästä ruuasta, musiikista ja ystävieni seurasta.

Lähdin mukaan politiikkaan vuoden 2012 kuntavaaleissa, jolloin tulin valituksi varavaltuutetuksi. Tämän jälkeen olen toiminut useissa kunnallisissa luottamustehtävissä, niin perusturvalautakunnassa, terveydenhuoltojaostossa kuin työllisyysjaostossakin.

Haluan olla luomassa Jyväskylää, jossa työ ja hyvinvointi ovat kaikkien ulottuvilla. Tulevaisuuden hyvinvointikunta perustuu tehokkaalle julkisrahoitteiselle palveluntuotannolle, joka hyödyntää yritysten ja kolmannen sektorin osaamista. Paikallistalouden on pystyttävä uusiutumaan, jotta meillä olisi työtä ja toimeentuloa myös seuraavilla vuosikymmenillä.

Hyvä tahto ei yksin riitä, vaan tarvitaan toteuttamiskelpoisia ratkaisuja. Haluan tarjota vaihtoehtoja, joilla turvataan jokaisen kuntalaisen hyvinvointi myös pidemmällä aikajänteellä. Järki ja välittäminen eivät ole toistensa vastakohtia, vaan hyvä parivaljakko, kun päätetään yhteisistä asioista.