Olen 32-vuotias Tekniikan tohtori, ammatiltani aivotutkija ja vapaa-ajallani intohimoinen luontokuvaaja. Asun Vantaan Pähkinärinteessä vaimoni Riinan ja saksanpaimenkoiramme Rudolfin kanssa. Olen humaani ja arvoliberaali tutkija ja haluan perustaa päätöksentekoni laadukkaaseen tutkittuun tietoon.

Lupaan ottaa kaikessa päätöksenteossa huomioon luonnon elinvoimaisuuden säilyttämisen sekä ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun. Vantaan on tulevalla kaudella siirryttävä hiilineutraalisuussuunnitelmista voimakkaammin konkreettisiin investointipäätöksiin, jotka vähentävät dramaattisesti kaupungin hiilijalanjälkeä tulevina vuosikymmeninä. Lähiluonnon suojelu on tärkeää niin luonnon monimuotoisuuden kuin virkistäytymismahdollisuuksien kannalta.

Haluan, että Vantaa panostaa tulevaisuudessakin kattavaan ja toimivaan julkiseen liikenteeseen ja tukee vihreämpiä liikennevalintoja, kuten pyöräilyä ja sähköautoilua.

Vantaan tulee tarjota kaikille oppilailleen yhdenvertainen ja turvallinen oppimisympäristö sekä torjua etenkin nuorten syrjäytymistä. Jokaisella nuorella on oltava myös oikeus mielekkääseen harrastustoimintaan.