Olen 46-vuotias hallintotieteiden maisteri Vaasasta. Työskentelen erikoissuunnittelijana sosiaalivakuutusalalla, samalla työnantajalla jo kahdeksatta vuotta. Aiempaa työkokemusta minulla on mm järjestösektorilta, Pohjola Nordenista/ Pohjoismaisesta tiedotustoimistosta ja ammattiliitosta. Lisäksi olen työskennellyt mm. perintätoimistossa, työhallinnossa ja yliopistolla. Työhistoriani on antanut minulle monipuolista näkökulmaa ihmisten toimeentulon haasteisiin ja olenkin vakuuttunut siitä, että perustulo on malli jota meidän kannattaa lähteä kehittämään.

Ihmisoikeudet ja kielellisten oikeuksien toteutuminen saivat minut lähtemään mukaan politiikkaan. Se, että olen voinut luottaa niiden toteutumiseen, on ollut minulle suomalaisen poliittisen järjestelmän luotettavuuden tae. Politiikassa haluan työskennellä tuon luottamuksen säilyttämiseksi.

Haluan tehdä inhimillistä ja tutkittuun tietoon perustuvaa politiikkaa. Sosiaaliturvajärjestelmän kehittäminen ja koulutukseen panostaminen ovat tärkeitä tavoitteitani. Ilmastonmuutoksen hillitseminen on kuitenkin välttämätöntä, etteivät muut tavoitteet menetä merkitystään. Tieteen ja teknologian avulla voimme saada aikaan suuria liikahduksia oikeaan suuntaan, mutta pidän tärkeinä myös jokaisen omia ja itselle mahdollisia arjen ympäristöystävällisiä valintoja.