Olen 35-vuotias biolääketieteen tohtorikoulutettava, Liedon Vihreiden kunnanvaltuutettu ja
kunnanhallituksen jäsen. Toimin paikallisyhdistyksen sihteerinä sekä Varsinais-Suomen vihreiden piirihallituksessa tapahtuma- ja koulutusvastaavana. Perheeseeni kuuluu aviomies, -13 ja -16 syntyneet pojat sekä koira.

Ensimmäinen kauteni valtuutettuna oli hyppy suoraan syvään päähän; valtuutetuksi ja kunnanhallituksen jäseneksi. Yhteistyössä valtuustoryhmän sekä muiden luottamushenkilöiden kanssa olen saanut tukea ja apua päätöksentekoon, ja arvostan suuresti niin ryhmäni kuin äänestäjien
luottamusta. Päätöksenteko on ryhmätyötä ja tiimipeliä, niin eri puolueiden kuin oman ryhmän jäsenten välillä.

Aina emme toki ole asioista yksimielisiä, eivätkä päätöksetkään aina ratkea juuri siihen suuntaan kuin itse toivoisi. Yhteishenki oman vihreän ryhmämme sisällä on hyvä, pystymme keskustelemaan asioista avoimesti ja kunnioittavasti – vaikkemme aina ole ehkä samaa mieltä. Samaa yhteistyötä ja
kunnioittavaa asennetta haluan osaltani edistää ihan kaikkien lietolaisten kesken, on kyse sitten arjen
asioiden hoitamisesta tai luottamustehtävistä.

Sujuvan arjen edellytykset

Toimivat terveyspalvelut sekä laadukas koulutus ja varhaiskasvatus luovat sujuvan arjen puitteet.
Luonnosta ja lähiliikuntapaikoista voivat ammentaa hyvinvointia kaikki kuntalaiset.

Kestävät valinnat

Fiksut energiaratkaisut, joukkoliikenteen kehittäminen, ruokahävikin vähentäminen; arjen ilmastotekoja niin kuntalaisten kuin kunnan toimintojen tasolla. Ympäristövastuullisuus on nykyään valtti myös yrityksille.

Avoin ja tasa-arvoinen päätöksenteko

Kuntalaisilla on oltava mahdollisuus tulla kuulluksi sekä osallistua päätöksentekoon yhdenvertaisesti,
riippumatta esimerkiksi kotikylästään, taustastaan tai ominaisuuksistaan. Tiedotuksen tulee tavoittaa eri kohderyhmät. Haluan olla mukana luomassa näihin pohjautuvaa, kestävää Lietoa niin nykyisille kuin tuleville kuntalaisille.