Olen 38-vuotias mikkeliläinen nuorisotutkija, biologi, perheenisä ja peliharrastaja. Rakastan jalkapalloa, hyviä tv-sarjoja ja suojeltua luontoa.

Palkkatyössä parannan nuorten ja nuorisotyöntekijöiden asemaa. Vapaaehtoistyötä olen tehnyt ympäristöjärjestöissä 20-vuotiaasta saakka. Olen kampanjoinut Suomeen ilmastolakia ja käynnistänyt Mikkelissä maailmankauppaa. Vapaa-ajalla pelaan lasten kanssa tietokone- lauta- ja roolipelejä, käyn perheen kanssa retkillä luontokohteissa ja katselen vierestä, miten lapset käyttävät joka puolella läsnä olevaa tekniikkaa omiin tarkoituksiinsa.

Politiikassa olen ollut mukana aktiivisesti vuodesta 2011. Toimin Mikkelissä kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksen jäsenenä sekä maakuntavaltuutettuna. Vihreissä vaikutan valtakunnan politiikkaan puoluehallituksen varajäsenenä.

Tällä valtuustokaudella Mikkelissä olemme saaneet valtuustoon kokoukset verkkoon, pyöräilyyn kehittämisohjelman, ylijäämäruokaa hyötykäyttöön ja nuorten maksutonta ehkäisyä askeleen eteenpäin. Olemme kunnostaneet koulujen pihoja, jotta ne liikuttaisivat ihmisiä arjessa. Energiayhtiömme ESE on irtautunut Fennovoimasta ja investoi yhä enemmän uusiutuviin energialähteisiin. Olemme puolustaneet sivistystoimea leikkauksilta välillä onnistuen, välillä pahoja kolhuja kokien.

Lähden uudestaan ehdolle, koska haluan tässä ajassa tehdä kaikkeni sen eteen, että tasa-arvoa, ihmisoikeuksia ja tulevia sukupolvia puolustavat voimat voittavat.

Haluan jatkaa hyvää työtämme valtuustossa ympäristöystävällisen ja ihmisiä vahvistavan Mikkelin puolesta. Vaikuttava politiikka on kestävyyslaji. Jo tehtyä vihreää työtä hyödyntäen ja takaiskuista oppineena voimme ensi valtuustokaudella rakentaa viihtyisää ja vastuullista kaupunkia, joka on entistä parempi paikka asua. Pyörätiet odottavat rakentamistaan ja ekotyöpaikat synnyttämistään. Kasvatustyö tarvitsee puolustajia. Tarvitsemme Mikkeliin vihreää intoa, tulevaisuuden uskoa ja nuorta toivoa.