Teen työkseni tutkimusta teologian ja sukupuolentutkimuksen alan väitöskirjaa. Toimin Vihreissä tällä hetkellä Helsingin Vihreiden naisten hallituksessa, puoluevaltuuskunnassa (varajäsen) sekä koulutus-ja tiedepoliittisessa työryhmässä. Olen vakuuttunut siitä, että ilmaston ja luonnon hätätilaa ei ratkaista yksin luonnontieteiden menetelmin ja tuloksin. Nykyinen keskustelu ilmastonmuutoksesta tapahtuu ihmisten välillä, ja sen käsittelyyn tarvitaan ymmärrystä kulttuurista ja yhteiskunnasta.

Nyt olen ehdolla kaupunginvaltuustoon, koska haluan tehdä parhaani sen eteen, että tulevilla sukupolvilla on elinkelpoinen maapallo. Jos tulen valituksi valtuustoon, huolehdin siitä, että tavoite hiilineutraalista Helsingistä saavutetaan ja luonnon monimuotoisuus saa tilaa.

Haluan myös yhteisöllisen ja vehreän Helsingin, jossa apua voi hakea ja saada matalalla kynnyksellä. Edistän omalta osaltani terapiatakuun toteutumista ja kaikkien yhdenvertaista hoitoonpääsyä. Edellytän panostuksia myös sosiaali- ja terveysalan henkilöstön jaksamiseen ja palkitsemiseen.

Koulutuksen merkitys yhteiskunnallisten erojen tuottajana ja purkajana on kiistaton. Valtuutettuna puolustan panostuksia varsinkin niille alueille, joilla erityinen tuki on tarpeen. Laadukkaat koulut ovat Helsingin ylpeys. Tärkeää on, että koulussa on jokaisella turvallista ja siten mahdollista keskittyä oppimiseen ja omaan kasvuun.

Edellytän sukupuoli-ja yhdenvertaisuusarviointia päätöksenteossa, jossa pidän tärkeänä myös sukupuolen moninaisuuden huomioimista. Pienten lasten hoitoa tulee tukea myös taloudellisesti ja varmistaa, että päiväkotipaikan saa läheltä kotia tai työpaikkaa. Tasa-arvo voi olla pitkällä, mutta valmis se ei ole.