Olen vihreä kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Helsingin Toukolasta. Olen ympäristötieteen maisteri (FM), periksiantamaton luonnonsuojelija, inhimillisyyteen uskova feministi ja kolmen lapsen äiti.

Olen puolustanut tasa-arvoa, metsiä ja koulutusta Helsingissä jo 15 vuoden ajan. Olen ollut viemässä läpi hiilivoimalan sulkemisen, Kivinokan vanhojen metsien suojelemisen ja lasten tasa-arvoisen varhaiskasvatusoikeuden säilyttämisen Helsingissä. Tätä työtä maailman vihreimmän pääkaupungin eteen haluan jatkaa.

Toimin Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielisen jaoston puheenjohtajana, Eduskunnassa Vihreiden ryhmänjohtajana sekä Vihreiden naisten puheenjohtajana.

Olen huolissani siitä, mitä ympäristöllemme tapahtuu, ja haluan tehdä kaikkeni, jotta maailma säilyy elinkelpoisena myös meidän jälkeemme tuleville. Haluan puolustaa tasa-arvoa ja hyvinvointivaltiota sekä Helsingissä että valtakunnan tasolla ja varmistaa, että jokaisella lapsella on samat mahdollisuudet rakentaa hyvää ja onnellista elämää.