Olen 36-vuotias tutkija, kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen sekä kahden pienen lapsen äiti. Koulutukseltani olen kauppatieteiden tohtori. Väittelin leivän ruokahävikistä Vaasan yliopistosta ja olen tutkinut erilaisia vastuullisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Halu vaikuttaa ja rakentaa parempaa maailmaa on ollut minussa aina vahva. Sen myötä päädyin tutkijaksi, vaikuttamaan Reilun kaupan hallitukseen ja esimerkiksi Tieteentekijöiden liiton varapuheenjohtajaksi. Haluan tehdä työtä, jossa pääsen rakentamaan kestävämpää ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa. Äidiksi tulemisen myötä tavoite on tullut entistä tärkeämmäksi. Minkälaisen maailman jätämme lapsillemme ja tuleville sukupolville?

Vaasan energiaosaaminen on jo nyt pohjoismaiden huippua. Miksi emme pyrkisi olemaan maailman parhaita? Haluan Vaasasta edelläkävijän puhtaan teknologian ja liikkumisen ratkaisuissa.

Vaasan veto- ja pitovoimaa on vahvistettava. Vaasassa on paljon korkean luokan osaamista ja työpaikkoja, mutta elinvoimaisen ja houkuttelevan kunnan on tarjottava myös toimivat palvelut lapsiperheille ja elämyksellinen ympäristö nuorille osaajille.