Luonto lähellä, hyvät koulut ja päiväkodit, helppo liikkua paikasta toiseen jalan, pyörällä tai joukkoliikenteellä, kivaa tekemistä kaikenikäisille, kirjastot olohuoneen jatkeena, kohtuuhintaisia koteja, apua elämän solmuihin ja ongelmiin matalalla kynnyksellä, kaikista pidetään huolta. Sellaista kaupunkia haluan Espoosta rakentaa ja siksi olen ehdolla jatkokaudelle kaupunginvaltuustoon.

Olen vihreä kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu, diplomi-insinööri ja pienen pojan äiti Espoosta. Periksiantamaton paremman maailman tekijä, analyyttinen optimisti ja toimeen tarttuva feministi. Rakastan metsiä ja merta, innostun kirjastoista ja teknologian kehityksestä.

Olen mukana politiikassa puolustaakseni koulutusta, tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, mielenterveyttä ja tietenkin ympäristöä. Espoossa toimin sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajana ja eduskunnassa muun muassa eduskuntaryhmän varapuheenjohtajana. Vihreissä olen puheenjohtanut puoluekokouksia, toiminut puoluehallituksessa sekä johtanut koulutuspoliittista työryhmää, periaateohjelman valmistelua ja geenimuuntelua koskevan keskustelupaperin valmistelua.

Vihreisiin minut toi toivo paremmasta huomisesta. Ajattelemme, että maailmaa voi muuttaa paremmaksi, ja haluamme, että kaikki pysyvät muutoksessa mukana.

 

Voit tutustua ajatuksiini myös Youtube-kanavallani: https://www.youtube.com/channel/UCXQVzU0zCtz0IC5vRHHdGlw

Esimerkiksi voisiko murrosikäisten vanhemmilla olla oma neuvola?